Læs om forløbet ved forældre samarbejde​

Forældre samarbejde​

Hos Team Cura udgør inddragelsen af og samarbejdet med forældrene og de pårørende en afgørende del af arbejdet med den enkelte borgers udvikling. Inddragelsen giver forældrene/de pårørende mulighed for at anerkende det pædagogiske arbejde som foregår på opholdsstedet, hvilket kan have en afgørende betydning for den enkelte borgers udvikling.

​Således kan inddragelsen af forældrene lede til en motivationsskabelse hos borgeren, hvilket kan øge muligheden for, at udviklingsarbejdets resultater og borgerens udvikling forsættes på længere sigt. 

Dermed symboliserer modellens udformning, at betydningerne går i ring, at forældrenes og de pårørendes inddragelse vil have betydning for deres mulighed for at anerkende den enkelte borgers fremskridt, og at dette giver pædagogerne mulighed for at anerkende forældrene som betydningsfulde. Hvilket således vil føre til et fælles projekt mellem forældrene og pædagogerne, som herefter leder til en motivationsskabelse hos borgeren, som i sidste ende har afgørende betydning borgerens forsatte udvikling.​

​​Følg Team Cura på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Adresseoplysninger

Team Cura A/S

Sundbylillevej 20, 3550 Slangerup

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 55 13 94

E-mail: Kontakt@teamcura.dk

​CVR: 39500728

Læs vores cookiedeklaration

Planner4you

Link til login for personale:

Team-Cura.planner4you.dk