Her kan du læse om de faglige målsætninger

Faglige målsætninger​

Hos Team Cura arbejder vi hen imod et mål om at beboerne igennem det pædagogiske behandlingsarbejde, udvikler sig til at kunne føre en for den enkelte, så selvstændig og meningsfuld hverdag som muligt. Igennem en pædagogisk psykologisk tilgang arbejder konstant vi på at støtte og udvikle den enkelte beboer.

I arbejdet med at sætte mål for borgerne anvender Team Cura et udviklingsperspektiv, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte beboers handleplan. Team Cura arbejder udviklingsorienteret med individuel målsætning for beboeren, som understøtter borgernes medinddragelse og indflydelse på eget liv og hverdag.

For at sikre en målrettet indsats omkring det pædagogiske behandlingsarbejde, udarbejder vores psykolog i fællesskab med pædagogerne omkring den enkelte beboer, en særligt tilrettelagt pædagogisk udviklingsplan, med mål og metoder. Disse mål og metoder evalueres og justeres løbende efter behov. Dette for at sikre at mål og den pædagogiske tilgang med hver enkelt beboer kan optimeres bedst muligt, og vi dermed bestræber os på at opnå beboerens fulde potentiale​

​​Følg Team Cura på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Adresseoplysninger

Team Cura A/S

Sundbylillevej 20, 3550 Slangerup

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 55 13 94

E-mail: Kontakt@teamcura.dk

​CVR: 39500728

Læs vores cookiedeklaration

Planner4you

Link til login for personale:

Team-Cura.planner4you.dk