Læs om vores opholdsted​

Opholdstedet Sundbylillevej

Sundbylillevej er et socialpædagogisk opholdssted under Team Cura. Tilbuddet er godkendt til syv pladser indenfor § 43 og § 107. Sundbylillevej er oprindeligt et gammelt drengehjem, hvor man senere oprettede Danmarks første kollektiv. Beboerne har eget værelse, derudover er der fællesrum, med plads til aktiviteter, film og eventuelt samvær med øvrige borgere.

Opholdsstedet ligger i et skov og naturområde i Jørlunde, ved Slangerup. Bussen til Ølstykke station er indenfor gåafstand, og tager kun 5 minutter. Diverse indkøbsmuligheder findes både i Slangerup, Frederikssund og Ølstykke. Der er også mulighed for, at udforske nærområdets natur, på enten cykel eller ved en gåtur.

På tilbuddet er der stor have, med bålplads, fælleskøkken og dejligt naturområde. I nærområdet er der forskellige sportslige aktiviteter beboerne kan deltage i. I nærområdet er der lokale købmænd, samt indkøbscentre, hvor beboerne kan handle.

Beboerne har eget værelse, derudover er der fællesrum, med plads til aktiviteter og samvær med øvrige borgere. Værelserne er indrettet efter beboerens eget ønske og behov. Der er ofte planlagt ture, til lærerige og spændendeoplevelser. Disse ture kan også være sammen med andre beboere, for at styrke fællesskabet i tilbuddet.​​​

​​Følg Team Cura på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Adresseoplysninger

Team Cura A/S

Sundbylillevej 20, 3550 Slangerup

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 55 13 94

E-mail: Kontakt@teamcura.dk

​CVR: 39500728

Læs vores cookiedeklaration

Planner4you

Link til login for personale:

Team-Cura.planner4you.dk