Læs om værdierne hos os​

Vores værdier​

  • Udvikling :Vi fokuserer på at skabe udvikling igennem en målrettet og professionel tilgang til det enkelte menneske. Igennem relationen kan vi sammen skabe udvikling. Dette kan fx ske igennem støttende og udviklende samtaler med borgeren i forhold til eventuelle frustrationer og egen udvikling.
  • Faglighed: Hos Team Cura vægter vi vores faglighed højt. Det er en af vores kerneværdier, at være et fagligt stærkt tilbud. Gennem erfaring, konstant læring og evaluering, bliver vi klogere og bedre til det, vi brænder for.
  • Respekt: Kernen af vores arbejde drejer sig om respekt for mennesker, de mennesker der er ansat hos os, de mennesker der bruger vores tilbud og de mennesker der dagligt berører vores hverdag.
  • Empati. Vores arbejde med mennesker er baseret på vores empati. Vi sætter os ind i menneskets individuelle behov for bedst muligt at løse den stillede opgave.
  • Samarbejde: Samarbejde og teamwork er den måde vi sikrer, at opgaven gennem fællesskab og fællesskabsfølelsen bliver udført, så den møder de krav og behov, vi bliver stillet overfor.

​​Følg Team Cura på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Adresseoplysninger

Team Cura A/S

Sundbylillevej 20, 3550 Slangerup

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 28 55 13 94

E-mail: Kontakt@teamcura.dk

​CVR: 39500728

Læs vores cookiedeklaration

Planner4you

Link til login for personale:

Team-Cura.planner4you.dk